Ай Еф Джи Лизинг/IFG Leasing

www.ifgleasing.eu

вторник, 2 април 2013 г.

На вълка му е дебел врата, защото сам си върши работатаМного често собствениците на малък бизнес, водени от най-различни подбуди и ограничения, изпадат в подобно състояние, в което се опитват да правят всичко сами – от закупуването на материалите или стоките до маркетинговата дейност на фирмата.
В първоначалния етап на оцеляването, наистина предприемача трябва да бъде максимално рационален и икономичен, но това не трябва да става за сметка на търсенето на нови клиенти и за разширяването на дейността.
Новият собственик на малък бизнес трябва внимателно да следи за момента, в който развитието на дейността изисква наемането на персонал (извън неговото семейство). В противен случай, това бездействие става спирачка за развитието на новата дейност и като предприемача не създава бизнес система, а работно място. Такива собственици имат много добри пазарни продукти (идеи), но им липсва предприемаческия подход към развитието на новата дейност и оценка за необходимостта от точната и навременна промяна във фирмата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар