Ай Еф Джи Лизинг/IFG Leasing

www.ifgleasing.eu

петък, 30 ноември 2012 г.

Микрокредит


ПАРИ СЕГА
Увери се онлайн! 
Изполвайте нашия кредитен калкулатор, като изберете бутон "ЗАЯВИ КРЕДИТ"!
Пари на време е Вашият малък кредит – сами решавате колко и за какъв период от време. Кандидатстването е по най-удобния за Вас начин – просто трябва да го изберете. Определете желаната сума, броя дни, за които ще Ви е необходима и на колко вноски ще я връщате. Попълнете онлайн формата за кандидатстване. За да разгледаме Вашата кандидатура, посетете най-близкия до Вас офис, за да активирате заявката. Не сте сигурен или имате нужда от компетентна помощ – в нашите офиси напълно безплатно консултант ще попълни всички необходими данни за кандидатстване.
КАКВО  ПРЕДЛАГАМЕ?
Постоянно и по различни поводи се случва да Ви изненадат – за парното,  тока,  водата или пък супер промоция - нужна Ви е малка сума пари и то веднага. Проблем с автомобила, спешен ремонт в къщи или покриване на други нужди, тази сума Ви трябва тук и сега, а не Ви се  поемат дългосрочни ангажименти - "Ай Еф Джи Лизинг" АД  Ви дава решение!
► Вземете до 399 лв.;
► Срещу лична карта;
► С един поръчител;
► Служебна бележка за доходите за последните шест месеца;
► Одобрение за  минути;
► Срок на погасяване до 45 дни;
► Избирате една, две или три погасителни вноски.
КАКВИ СА ИЗИСКВАНИЯТА?
►Пълнолетни дееспособни физически лица, български граждани с постоянно местоживеене в Република България, с непрекъснати осигурителни права /социално и здравно осигуряване/през последните 12 месеца, които при сключването на договор за потребителски кредит действат извън рамките на своята професионална или търговска дейност.При доказване платежоспособността на клиента се приемат за валидни доходите, произтичащи от:
   •трудово или служебно правоотношение по договор сключен за неопределен срок и минимум 1 година трудов стаж във фирмата в която работят към датата на подаване на искане за кредит, не са в период на предизвестие за прекратяване на трудовото/ служебното правоотношение и са получавали редовно възнаграждението си за последните дванадесет месеца.;
  •дейност като едноличен търговец, като лице упражняващо свободна професия, или дейност, осигуряваща му постоянни доходи за период минимум дванадесет месеца преди подаване на искане за кредит;
   •доходи на лица, упражняващи свободна професия, осигуряваща му постоянни доходи за период минимум дванадесет месеца преди подаване на искане за кредит
   •доходи от договори за управление;
► Копие на лична карта, заверено с подпис на кандидатстващия за кредит и документ доказващ доходи, са единствените задължителни документи;
► Попълнена декларация по Закона за защита на личните данни;
► Елате в най-удобния за Вас офис, за да попълните на място формата за кандидатстване или да активирате вече попълнената онлайн заявка.
► Чрез онлайн формата ще спестите време за попълване на всички документи на място;
► За да получите кредит от нас, трябва да сте на възраст между 18 и 70 години, както и да имате постоянна работа на договор. Въпреки това, можем да откажем кредит, ако имате лоша кредитна история или по други причини.
КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ВАС?
Очакваме да бъдете наш коректен клиент и да погасявате своите задължения към нас навреме. В замяна ние ще Ви предложим ясни условия, конкурентни лихви и коректно отношение.
КАК СКЛЮЧВАМЕ ДОГОВОР?
Договорът за кредит може да бъде сключен в централния ни офис, както и в офисите на нашите партньори. С подписването му двете страни приемат условията и задълженията по договора като се стремят към стриктното му спазване.
КАКВО СТАВА, АКО НЕ ВЪРНЕТЕ КРЕДИТА НА ВРЕМЕ?
Ние не начисляваме безкрайни лихви за просрочие. За допълнителната обработка на кредити, просрочени до 3 дни, ние ще начислим нова такса, в размер на 20 лв. При забава между 3 и 10 дни нова такса, в размер на 50 лв. При забава над 10 дни, ние ще начислим последна такса, в размер на 100 лв., а кредитът ще бъде предоставен на агенция по събиране на вземанията.
КАКВО СТАВА, АКО ВЪРНЕТЕ КРЕДИТА ПРЕДСРОЧНО?
Ако върнете кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка такса за ползване, отговаряща на броя дни, оставащи за ползване на кредита.
 
ПАРИ ДО ЗАПЛАТА
Станете наш парньор, договорете с нас най-добрите условия за служителите си. Хората са най-големия Ви капитал, помогнете им да се възползват от преференциалните условия на Пари до заплата, които  "Ай Еф Джи Лизинг" АД предлага.
След подписване на договор всеки наш партньор получава уникален партньорски код, в който са шифровани всички условия по договора. Използвайки този код, всеки от служителите на фирмата-патньор вече може да ползва договорените отстъпки.
 
Парите се превеждат по банкова сметка на кредитополучателя или с пощенски паричен превод само след подписване от негова страна на необходимите документи.
Цялата необходима информация и условия по кредита можете да получите като се свържете с наш консултант кредитиране на тел. 0700 19 120  или като ни изпратите Вашето запитване на e-mail:office@ifgleasing.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар